Sinds 1984 een begrip in Arnhem

Elena FosterElena is in het zuiden van Duitsland opgegroeid en woont nu sinds vier jaar in Arnhem.
Zij heeft vanaf jonge leeftijd in de dansschool van haar moeder geholpen en heeft toen haar passie voor dans ontdekt. Daarom kwam zij naar Nederland en heeft op ArtEZ Docent Dans gestudeerd. Tijdens haar studie kon zij al met veel verschillende groepen kennis maken, zoals verschillende leeftijden, kinderen in het speciaal onderwijs en mensen met beperkingen. Nu wil zij zich verder verdiepen in het lesgeven en kijkt uit om in het werkveld te starten. Ze is blij om bij On Y Danse te mogen beginnen, waar zij in 2019 al stage heeft gelopen.
Binnen alle lessen die zij geeft staan de juiste afwisseling tussen techniek en vrije vormen van dans centraal. Zo kan zij de persoonlijke ontwikkeling van ieder leerling bevorderen en dat maakt het lesgeven voor haar zo verrijkend.

Bij On Y Danse geeft zij ADV lessen aan kinderen tussen de 4 en 6 jaar, waarbij de basis voor klassiek ballet gelegd wordt. Hierbij ligt de focus op de structuur binnen de les en er wordt een begin gemaakt aan technisch georiënteerde oefeningen. De speelse creativiteit van de kinderen aan te spreken staat gedurende de hele les centraal.