Sinds 1984 een begrip in Arnhem

De leerlingen van de onderstaande groepen hebben naast de eindvoorstelling ook nog een presentatie van hun eigen choreografieën. Deze worden gepresenteerd op zondag 2 februari 2020.

Selectie 1+2+3+4
Woe 19.00 Tiener moderne dans
Do 17.00 uur Kinderles 3
Do 18.00 Moderne dans jongeren
Vrij 19.00 jongens 5

De bedoeling is dat er tijdens de lessen groepjes van 2 of 3 gevormd worden. Hierbij proberen we rekening te houden met de voorkeur van de kinderen en de woonafstand onderling. De volgende stap is dat de groepjes een muziekje gaan kiezen waar ze op willen dansen. Dit kan door muziek mee te nemen naar de les en daar samen te kiezen welke ze willen gebruiken. Het is niet de bedoeling dat de dansjes tijdens de les verzonnen worden. Aan het einde van de les wordt de voortgang bekeken en krijgen de groepjes tips. De jongere groepen wordt geadviseerd om zich op te geven om op een zondag te komen oefenen met Wil. De oudere groepen krijgen deze mogelijkheid ook zónder Wil en op andere tijden.

Indeling van de voorstellingen:

11.00 uur voorstelling: Selectie 1 en Do 17.00 uur Kinderles 3
13.00 uur voorstelling: Selectie 2 en Do 18.00 Moderne dans jongeren
15.00 uur voorstelling: Selectie 3 en Vrij 19.00 jongens 5
17.00 uur voorstelling: Selectie 4 en Woe 19.00 Tiener moderne dans

Let op!
Alle danseressen moeten gekapt, geschminkt en in kostuum 1 uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig zijn. Wij kunnen dan een generale repetitie houden. Indien de vorige presentatie nog niet afgelopen is, wil je zo vriendelijk zijn om even buiten te wachten.

Een vriendelijk verzoek aan alle ouders/verzorgers om tijdens de voorbereidingen niet binnen te komen.

De zaal opent voor ouders/verzorgers, broertjes en zusjes een paar minuten voor aanvang.

Repetities onder begeleiding - Zondag 19 en zondag 26 januari
Je kan 3/4 uur begeleiding boeken. Er ligt een lijst in de studio, maak een afspraak met je docent. Let op dat iedereen in je groep aanwezig moet zijn.

Vrije repetitie dagen - zaterdag 11, 18 en 25 januari:
Op deze dagen is iedereen vrij om in de studio te komen repeteren. Er ligt een lijst in de studio, maak een afspraak met je docent.

Bestel uw kaarten voor het Choreografie Project:
Omdat ons theatertje een beperkte aantal plaatsen heeft is deze presentatie opengesteld aan de ouders, broertjes en zusjes van de deelnemers. Per gezin zijn er 2 volwassen kaarten en een aantal kinderkaarten(zitplaatsen op de matten voorop) beschikbaar.
Kaarten kunnen hier besteld worden.

Kaarten kosten:
€ 3,- voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar
€ 2,- voor kinderen t/m 12 jaar