Theater-Dansstudio

Sinds 1984 een begrip in Arnhem

Stacks Image 7
Stacks Image 18
De leerlingen van de onderstaande groepen hebben naast de eindvoorstelling ook nog een presentatie van hun eigen choreografieën. Deze worden gepresenteerd op zondag 25 februari 2018.

Selectie 1+2+3+4
Wo 18.15 uur
Do 16.00 uur
Do 17.00 uur

De bedoeling is dat er tijdens de lessen groepjes van 2 of 3 gevormd worden. Hierbij proberen we rekening te houden met de voorkeur van de kinderen en de woonafstand onderling. De volgende stap is dat de groepjes een muziekje gaan kiezen waar ze op willen dansen. Dit kan door muziek mee te nemen naar de les en daar samen te kiezen welke ze willen gebruiken. Het is niet de bedoeling dat de dansjes tijdens de les verzonnen worden. Aan het einde van de les wordt de voortgang bekeken en krijgen de groepjes tips. De jongere groepen wordt geadviseerd om zich op te geven om op een zondag te komen oefenen met Wil. De oudere groepen krijgen deze mogelijkheid ook zónder Wil en op andere tijden.

Indeling van de voorstellingen:

12.00 uur voorstelling: Selectie 1 en do 16.00 uur
14.00 uur voorstelling: Selectie 2 en do 17.00 uur
16.00 uur voorstelling: Selectie 3 en 4 en wo 18.15 uur

Repetities onder begeleiding van Wil - Zondag 21 en zondag 28 januari
Je kan 3/4 uur begeleiding boeken. Er ligt een lijst in de studio, maak een afspraak met je docent. Let op dat iedereen in je groep aanwezig moet zijn.

Vrije repetitie dagen - zondag 4, 11 en 18 februari:
Op deze dagen is iedereen vrij om in de studio te komen repeteren. Er ligt een lijst in de studio, maak een afspraak met je docent.

Bestel uw kaarten voor het Choreografie Project:
Omdat ons theatertje een beperkte aantal plaatsen heeft is deze presentatie opengesteld aan de ouders, broertjes en zusjes van de deelnemers. Per gezin zijn er 2 volwassen kaarten en een aantal kinderkaarten(zitplaatsen op de matten voorop) beschikbaar.
Kaarten kunnen besteld worden door het geld in een enveloppe, met naam, aantal volwassen kaarten, aantal kinderkaarten en presentatie tijd erop, bij ons in te leveren.

Kaarten kosten:
€ 3,- voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar
€ 2,- voor kinderen t/m 12 jaar